Algemene informatie
Wist je dat mensen in Nederland en over de hele wereld jaarlijks duizenden euro’s weggooien? Hoe? Door knipafval als afval te zien en dit weg te gooien.  Maar hier is de oplossing, de Iceomaker.

Met de Iceomaker kan je een hoogwaardig iceolator hasj product maken en ga je dus zo economisch mogelijk om met de THC die nog op je knipafval zit. Iceolator is het product dat men overhoudt nadat het extractieproces is gedaan en dat is zeker de moeite waard! Het proces is simpel.

Iceolator hasj
Iceolator is hasj dat is gemaakt met behulp van een water/ijs extractie proces. Deze hasj is door dit productieproces van een zeer hoge kwaliteit. Zowel de smaak als de hoogte van de THC waarde. Het productie proces is gebaseerd op het principe dat de hars klieren die op de bladeren aanwezig zijn, zwaarder wegen dan het water. De harsklieren komen door de temperatuur van het water (door het ijs) los van het blad waardoor deze hars klieren naar de bodem zakken. Door middel van gebruik van exctractiezakken met aan de onderkant een zeer fijne zeef vloeit het water weg en wat overblijft in de extractiezakken is de Iceolator hasj.